de Wever Lodge

de Wever Lodge is een Hotel gelegen aan Onderlangs 35 in Otterlo.

Meer informatie over de Wever Lodge in Otterlo

Tijdens de feestdagen is er volop kerstsfeer bij de Wever Lodge. Verhalenverteller Luc komt langs om een kerstverhaal te vertellen en er zijn buitenactiviteiten voor jong en oud. Speciale arrangementen zijn samengesteld voor kerst en oud & nieuw, waarbij je wordt ontvangen met bubbels en een presentje krijgt bij vertrek. De Wever Lodge is een kleinschalig hotel met 14 kamers, 2 cottages en een terras met uitzicht op een prachtig natuurgebied. Gelegen aan de rand van Otterlo op de Veluwe, is dit een bijzondere plek waar het ritme van de dag bepaald wordt door de natuur. Je kunt hier heerlijk slapen in comfortabele kamers en genieten van puur en smaakvol eten in de bistro. Daarnaast biedt de Wever Lodge ruimtes voor inspiratie, reflectie en bezinning, en zijn er diverse activiteiten te ontdekken in de omgeving.

Wil je weten wat de Wever Lodge verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van de Wever Lodge of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij de Wever Lodge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je de Wever Lodge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar de Wever Lodge reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. de Wever Lodge

Bezoekers bekeken ook