De4Zussen

De4Zussen is een Catering gelegen aan Zandlaan 29 in Ede.

Meer informatie over De4Zussen in Ede

De4Zussen is een jong en dynamisch cateringbedrijf in de regio Ede, opgericht door de familie van de Steeg. Ze begonnen ooit als bakkerij en zijn nu uitgegroeid tot een bedrijf dat diverse cateringaanvragen verzorgt. In 2019 zijn ze verhuisd naar de Kenniscampus van Ede, waar ze met passie voor eten dagelijks maaltijden bereiden, van ontbijt tot dinerbuffetten en compleet verzorgde feestavonden. Het restaurant is gelegen te midden van de Kenniscampus en biedt een sfeervolle eetervaring. Daarnaast hebben ze ook De Zandkamer, waar ze verhalen delen.

Wil je weten wat De4Zussen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De4Zussen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De4Zussen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De4Zussen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar De4Zussen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De4Zussen

Bezoekers bekeken ook