Di Picasso

Di Picasso is een Restaurant gelegen aan De Halte 21 in Ede.

Meer informatie over Di Picasso in Ede

Bij Di Picasso kun je gemakkelijk en snel online bestellen. Na elke bestelling krijg je de kans om aan het rad te draaien en mooie prijzen te winnen. Daarnaast verloot Foodticket elke 6 maanden een nieuwe Toyota Aygo. Als je geen zin hebt om de deur uit te gaan, kun je je eten laten bezorgen op het door jou gekozen tijdstip. Je kunt direct online betalen met iDEAL, zodat je aan de deur niets meer hoeft af te rekenen. Als je liever je bestelling wilt afhalen, kun je ook op de website bestellen en zorgen ze ervoor dat je eten klaarstaat op het door jou gekozen tijdstip. Ook hier kun je direct online betalen met iDEAL. De locatie van Di Picasso is De Halte 21, 6711 NZ Ede.

Wil je weten wat Di Picasso verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Di Picasso of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Di Picasso? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Di Picasso het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Di Picasso reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Di Picasso

Bezoekers bekeken ook