Dick Nap Recreatiesport

Dick Nap Recreatiesport is een Sportwinkel gelegen aan Da Vincilaan 41 in Ede.

Meer informatie over Dick Nap Recreatiesport in Ede

Dick Nap Recreatiesport viert zijn 10-jarig jubileum als specialist in schaatsen en inline skates. Tijdens de jubileumweek van dinsdag 17 t/m zaterdag 21 oktober 2023 kunnen mensen meevieren. Het bedrijf organiseert en begeleidt sportieve activiteiten en evenementen, geeft sportlessen en clinics, en biedt sporttechnisch advies en begeleiding bij sporttechnische opleidingen. Daarnaast heeft de winkel een ruim assortiment aan schaatsen, inline skates en andere sportmaterialen. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 13:30 tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Bij natuurijs kunnen de openingstijden aangepast worden en tijdens de Elfstedentocht is de winkel gesloten. Het adres van Dick Nap Recreatiesport is Da Vincilaan 41, 6716 WC Ede (Gld) en het telefoonnummer is 06-53835131.

Wil je weten wat Dick Nap Recreatiesport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dick Nap Recreatiesport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dick Nap Recreatiesport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dick Nap Recreatiesport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Dick Nap Recreatiesport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dick Nap Recreatiesport

Bezoekers bekeken ook