DigiRent

DigiRent is een Softwarebedrijf gelegen aan De Kweek 22 in Lunteren.

Meer informatie over DigiRent in Lunteren

DigiRent is een Nederlandse SaaS-aanbieder die project- en projectportfoliomanagement software aanbiedt. Ze zijn in 2003 gestart en hebben sindsdien succesvol en financieel gezond geweest. DigiProject en DigiFolio zijn ontwikkeld door DigiRent zelf, waardoor ze een hoge uptime en snelle antwoorden op vragen kunnen realiseren. Als u behoefte heeft aan laagdrempelige en gebruikersvriendelijke software voor uw projecten, kunt u gebruik maken van DigiSuite. U kunt de software eerst uitproberen door u aan te melden via het aanmeldformulier. Binnen 2 werkdagen heeft u dan een volledige en ingerichte omgeving tot uw beschikking. De kosten voor het gebruik van de DigiRent software zijn 5 euro per maand per gebruiker, met een minimum van 5 gebruikers. U wordt per kwartaal vooraf gefactureerd en kunt elk kwartaal opzeggen. Er zijn geen set-up of installatiekosten.

Wil je weten wat DigiRent verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DigiRent of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DigiRent? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DigiRent het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar DigiRent reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DigiRent

Bezoekers bekeken ook