Digitrieve B.V.

Digitrieve B.V. is een Internetprovider gelegen aan Ds. Muntinglaan 41 in Ede.

Meer informatie over Digitrieve B.V. in Ede

XOIP biedt online telefoonnummers aan voor slimme ondernemers die flexibel willen doorschakelen. Met deze telefoonnummers kun je zelf bepalen wat er met binnenkomende gesprekken gebeurt. Het is mogelijk om binnen kantooruren op je mobiele telefoon op te nemen en daarbuiten door te schakelen naar een callcenter of naar voicemail. Ingesproken voicemailberichten worden naar een e-mailadres gestuurd, zodat ze gemakkelijk beluisterd en gedeeld kunnen worden. Je kunt eenvoudig online je belplan instellen, waarbij je bepaalt waar je gesprekken naartoe gaan en wanneer. Het is ook mogelijk om te routeren naar een lijst van maximaal 5 telefoonnummers, die tegelijkertijd of achter elkaar overgaan. Deze online telefoonnummers zijn geschikt voor thuiswerkers, freelancers, kleine (ambulante) teams, stichtingen en vrijwilligers. Ze kunnen ook worden gebruikt door bedrijven buiten Nederland en bieden de mogelijkheid om je privacy te beschermen door je privénummer af te schermen. Daarnaast is het ook mogelijk om online faxen te versturen en ontvangen, wat tijd, frustratie en papier bespaart. XOIP bestaat sinds 1997 en heeft al duizenden tevreden klanten geholpen met hun telefoniediensten.

Wil je weten wat Digitrieve B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Digitrieve B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Digitrieve B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Digitrieve B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Digitrieve B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Digitrieve B.V.

Bezoekers bekeken ook