Dorpscentrum De Nieuwe Spil

Dorpscentrum De Nieuwe Spil is een Sportcomplex gelegen aan Molenweg 8 in Harskamp.

Meer informatie over Dorpscentrum De Nieuwe Spil in Harskamp

TSG Netwerk is een coöperatie die procesondersteuning biedt aan lokale, regionale en sectorale gebieden. Ze bundelen kennis en vaardigheden in crisisbestendige werk- en gebied coöperaties, waarbij de waarde creatie ten dienste komt van het gebied, de bewoners en het lokale MKB. TSG biedt ook onderwijskundige begeleiding en sturen op overleven en vitaliteit van sectoren en maatschappelijke instellingen. Ze streven naar een participatiesamenleving waarin alle betrokkenen verantwoordelijkheid nemen. TSG biedt ook proceslicenties aan om procesrisico's te kanaliseren en bevordert processtabiliteit in sectoren, wijken en regio's. Ze hanteren kernwaarden bij de initiatie en realisatie van projecten en hebben een netwerk van hoogwaardige adviseurs. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met TSG Netwerk via het contactformulier op hun website of via de verstrekte contactgegevens.

Wil je weten wat Dorpscentrum De Nieuwe Spil verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dorpscentrum De Nieuwe Spil of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dorpscentrum De Nieuwe Spil? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dorpscentrum De Nieuwe Spil het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Dorpscentrum De Nieuwe Spil reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dorpscentrum De Nieuwe Spil

Bezoekers bekeken ook