DOTO Harskamp

DOTO Harskamp is een Turncentrum gelegen aan Molenweg 8 in Harskamp.

Meer informatie over DOTO Harskamp in Harskamp

DOTO Harskamp is een gymnastiekvereniging in Harskamp die blij is met een donatie van 1475,99 euro van de RABOBANK Club support. Ze zijn ook op zoek naar een niveau 3 trainer/trainster om hen 's avonds te komen helpen. Daarnaast hebben ze tijdens de RABOCLUBACTIE een bedrag van 1542,69 euro opgehaald, dat ze zullen besteden aan een nieuwe mat voor onder de damesbrug. DOTO is een grote vereniging met ongeveer 130 leden en biedt gymnastieklessen aan meisjes en kleuters. Elk jaar organiseren ze recreatiewedstrijden en selectiemeisjes nemen deel aan regionale wedstrijden. Hoewel de vereniging al sinds 1958 bestaat en al meerdere kampioenen heeft voortgebracht, draait het bij DOTO niet alleen om het winnen, maar vooral om plezier hebben en ontspannen sporten.

Wil je weten wat DOTO Harskamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DOTO Harskamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DOTO Harskamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DOTO Harskamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar DOTO Harskamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DOTO Harskamp

Bezoekers bekeken ook