DTS Ede

DTS Ede is een Voetbalclub gelegen aan Inschoterweg 2 in Ede.

Meer informatie over DTS Ede in Ede

DTS doet dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie om zoveel mogelijk loten te verkopen en minimaal €5000 op te halen voor activiteiten voor de jeugd en de clubkas. Er is ook een keepersdag georganiseerd tijdens de herfstvakantie. DTS JO13.3 heeft nieuwe tenues ontvangen dankzij sponsoring. Het eerste herenelftal heeft een wedstrijd tegen NSC Nijkerk en het eerste dameselftal heeft een wedstrijd tegen Ter Leede. Er is ook een voetbalquiz gepland op 10 november. Er zijn nog andere verenigingsactiviteiten gepland, zoals een vergadering.

Wil je weten wat DTS Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DTS Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DTS Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DTS Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar DTS Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DTS Ede

Bezoekers bekeken ook