Ede - Arnhem - Utrecht

Ede - Arnhem - Utrecht is een Rijschool gelegen aan Arthur Koolkwartier 25 in Ede.

Meer informatie over Ede - Arnhem - Utrecht in Ede

Bij Dehne Rijschool in Ede, Wageningen, Veenendaal en Arnhem kun je terecht voor een spoed rijopleiding voor zowel handgeschakeld als automaat rijbewijs en motorrijbewijs. Autorijden moet leuk blijven, daarom leren zij jou op een prettige en ontspannen manier stap voor stap autorijden. De rijschool hanteert een eerlijke en scherpe prijs en je kunt in termijnen betalen. Dehne Rijschool vindt het belangrijk dat elke leerling uniek is en alle aandacht verdient om de eindstreep te halen. Ze bereiden je voor op het praktijkexamen bij het CBR en zorgen ervoor dat je zelfverzekerd de weg op kunt. Je kunt een proefles nemen om kennis te maken met hun manier van lesgeven en als het bevalt, kun je een lespakket samenstellen dat bij jou past. Er is geen wachttijd, dus je kunt meteen beginnen met je rijopleiding. Stap voor stap doorloop je het traject van praktijklessen, theorie examen, praktijk tussentijdse toets en uiteindelijk het CBR praktijkexamen. Bij Dehne Rijschool kun je ook terecht voor het halen van je autorijbewijs. Ze hebben een vestiging in Ede, maar komen ook naar Arnhem en Veenendaal om je op te halen. Je kunt je aanmelden voor een intake via het aanmeldformulier op de contactpagina. Je kunt alle lespakketten in termijnen betalen zonder extra kosten.

Wil je weten wat Ede - Arnhem - Utrecht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ede - Arnhem - Utrecht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ede - Arnhem - Utrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ede - Arnhem - Utrecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Ede - Arnhem - Utrecht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ede – Arnhem – Utrecht

Bezoekers bekeken ook