Ede Business Plaza

Ede Business Plaza is een Internetmarketing gelegen aan Galvanistraat 1 in Ede.

Meer informatie over Ede Business Plaza in Ede

Ede Business Plaza is een communicatieplatform voor ondernemers in Ede. Het platform is een initiatief van Business Plaza Nederland en heeft als doel om ondernemers uit de regio Ede de mogelijkheid te bieden zich te profileren. Op de website vind je partners van Ede Business Plaza, het laatste nieuws, evenementen en aanbiedingen. Er worden ook belangrijke wijzigingen aangekondigd, zoals de verandering in btw bij eigen bijdrage personeelsvoorzieningen vanaf 1 januari 2024 en de verhoging van het minimumloon en de invoering van een uniform uurloon per 1 januari 2024. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan online veiligheid en het verbeteren van het bewustzijn hierover. Ondernemers kunnen ook partner worden van Ede Business Plaza en profiteren van de voordelen. Er is ook de mogelijkheid om je aan te melden voor de nieuwsbrief, waarin lokaal nieuws, evenementen, vacatures en aanbiedingen worden gedeeld.

Wil je weten wat Ede Business Plaza verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ede Business Plaza of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ede Business Plaza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ede Business Plaza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Ede Business Plaza reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ede Business Plaza

Bezoekers bekeken ook