Ede

Ede is een Kerk gelegen aan Hoflaan 2 in Ede.

Meer informatie over Ede in Ede

Het koor "Zingen voor je Leven" in Ede is een groep mensen die allemaal op de een of andere manier te maken hebben gehad met kanker. Ze komen elke twee weken samen in het Toon Hermans Huis om te repeteren. Het maakt niet uit of je goed kunt zingen of niet, het belangrijkste is dat je plezier hebt en samen geniet van het zingen. Het koor is in de afgelopen negen jaar flink gegroeid en bestaat nu uit ongeveer twintig leden. De repetities vinden plaats in De Open Hof en worden geleid door dirigente Frohmut Knie. Zingen geeft de koorleden een gevoel van leven en geluk, en het verbindt hen met elkaar. Iedereen voelt zich welkom en er is geen druk om perfect te zingen. Het koor zingt liederen uit verschillende culturen en er is nog ruimte voor nieuwe leden. Koorlid Lia moedigt anderen aan om mee te doen en te genieten van het zingen.

Wil je weten wat Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ede

Bezoekers bekeken ook