Ederveen

Ederveen is een Hoofdkantoor gelegen aan Hortensiastraat 47 in Ederveen.

Meer informatie over Ederveen in Ederveen

Schildersbedrijf Pol en Cuperus heeft op 1 januari 2017 het Schildersbedrijf Hoefakker overgenomen. Na 30 jaar werkzaam te zijn geweest bij het bedrijf, zetten Gert en Rein hun werk voort onder de nieuwe naam. In die 30 jaar hebben ze veel ervaring opgedaan in het schildersvak, met name in particulier onderhoudsschilderwerk, wandafwerking, behangen en kleine houtrot reparaties. Ze zijn dan ook een bekend gezicht geworden voor veel klanten in Bennekom. Met hun 30 jaar ervaring kunt u rekenen op vakwerk. Ze zijn al 30 jaar uw vakman in Bennekom, Ede, Ederveen en omstreken. Voor een offerte kunt u bellen naar 06-25243937 / 06-11313953 of het contactformulier invullen.

Wil je weten wat Ederveen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ederveen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ederveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ederveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Ederveen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ederveen

Bezoekers bekeken ook