EDES Proeflokaal

EDES Proeflokaal is een Restaurant gelegen aan Nieuwe Stationsstraat 8 in Ede.

Meer informatie over EDES Proeflokaal in Ede

EDES Proeflokaal is een exclusieve horecagelegenheid die zich richt op gezelschappen. Ze bieden privédiners en kookworkshops aan voor groepen vanaf 18 personen, maar je kunt ook een feestje geven in hun keuken met een gezelschap vanaf 25 personen. Daarnaast verzorgen ze ook catering en koken ze op locatie. Op de laatste vrijdagen van oktober, november en december organiseren ze speciale aangeefdiners met bijpassende wijnen. Op vrijdagen van april tot en met september hebben ze de Zoete Inval, waar je kunt genieten van een vrijdagmiddagborrel op het terras, in de keuken of op de 1e verdieping. EDES Proeflokaal is gevestigd in Ede en je kunt contact met hen opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat EDES Proeflokaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van EDES Proeflokaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij EDES Proeflokaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je EDES Proeflokaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar EDES Proeflokaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. EDES Proeflokaal

Bezoekers bekeken ook