Eetcafé De Roek

Eetcafé De Roek is een Restaurant gelegen aan in Wekerom.

Meer informatie over Eetcafé De Roek in Wekerom

De Roek in Wekerom is een gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud. Het bevindt zich aan de Roeklaan 24 en biedt verschillende activiteiten aan, zoals het vieren van verjaardagen, het ontspannen tijdens Soosavonden, spelen op de speelweide, koffie drinken met familie en vrienden, en het halen van een lekker frietje in het weekend. De Roek is geopend in de weekenden en iedereen is welkom, inclusief cliënten, hun familieleden en medewerkers. Daarnaast wordt De Roek ook gebruikt voor recreatie. Het is een dagbestedingslocatie voor mensen met een verstandelijke beperking, waar ze taken kunnen uitvoeren zoals schoonmaken, bedienen en producten verkopen. De locatie heeft een gezellig terras en een speelheuvel. Ook wordt De Roek regelmatig verhuurd voor feesten en partijen. Het team van De Roek kan grote gezelschappen ontvangen en biedt verschillende arrangementen aan, zoals een barbecue-arrangement of een High Tea. De Roek is in 1985 gebouwd als theehuis op initiatief van ouders van cliënten. In 2014 is het uitgebreid met een serre en gemoderniseerd en geprofessionaliseerd, maar heeft nog steeds een authentieke sfeer. De Roek bevindt zich in het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom, waar ongeveer 300 mensen met een verstandelijke beperking wonen. De omgeving is bosrijk en rustig, met veel voorzieningen op het park zoals andere dagbested.

Wil je weten wat Eetcafé De Roek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafé De Roek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafé De Roek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafé De Roek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Eetcafé De Roek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafé De Roek

Bezoekers bekeken ook