Eetcafe Ilayda Ede

Eetcafe Ilayda Ede is een Döner kebab-restaurant gelegen aan Hoog Maanen 51 in Ede.

Meer informatie over Eetcafe Ilayda Ede in Ede

Welkom bij Eetcafe Ilayda in Ede! Je kunt nu gemakkelijk en snel online bestellen. En als extraatje draai je na iedere bestelling aan het rad om kans te maken op mooie prijzen. Bovendien verloot Foodticket elke 6 maanden een gloednieuwe Toyota Aygo. Als je liever je bestelling wilt afhalen, is dat natuurlijk ook mogelijk. Bestel eenvoudig en snel op onze eigen website en wij zorgen ervoor dat je eten klaarstaat op het door jou gekozen tijdstip. Betaal direct online veilig en snel met iDEAL, zodat je in de winkel niets meer hoeft af te rekenen. Heb je geen zin om de deur uit te gaan? Ook bezorgen wij jouw eten op het door jou gekozen tijdstip. Bestel snel en eenvoudig op onze eigen website en betaal direct online met iDEAL, zodat je aan de deur niets meer hoeft af te rekenen. Onze gemiddelde beoordelingen zijn positief, met klanten die aangeven dat het eten lekker is en de bezorging snel. Je vindt ons op Hoog Maanen 51 in Ede. Kom gezellig langs of bel ons op (0318) 30 01 66.

Wil je weten wat Eetcafe Ilayda Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafe Ilayda Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafe Ilayda Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafe Ilayda Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Eetcafe Ilayda Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafe Ilayda Ede

Bezoekers bekeken ook