Eetcafe Istanbul Ede

Eetcafe Istanbul Ede is een Eetcafé gelegen aan Parkweg 43 in Ede.

Meer informatie over Eetcafe Istanbul Ede in Ede

Bij Eetcafe Istanbul kun je gemakkelijk en snel online bestellen. Na iedere bestelling kun je aan het rad draaien en maak je kans op mooie prijzen. Daarnaast verloot Foodticket iedere 6 maanden een nieuwe Toyota Aygo. Je kunt er ook voor kiezen om je eten te laten bezorgen op het door jou gekozen tijdstip. Je kunt direct online betalen met iDEAL, zodat je aan de deur niets meer hoeft af te rekenen. Als je liever je bestelling afhaalt, kun je ook eenvoudig en snel online bestellen. Je betaalt dan ook direct online en het eten staat klaar op het door jou gekozen tijdstip. Er zijn twee beoordelingen te lezen, waarbij de ene persoon erg tevreden is over het eten en de service, terwijl de andere persoon klaagt over slappe patat en niet goed ingepakte broodjes. De locatie van Eetcafe Istanbul is op Parkweg 43 in Ede.

Wil je weten wat Eetcafe Istanbul Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafe Istanbul Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafe Istanbul Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafe Istanbul Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Eetcafe Istanbul Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafe Istanbul Ede

Bezoekers bekeken ook