Eetcafe 't Centrum

Eetcafe 't Centrum is een Eetcafé gelegen aan Dorpsstraat 27 in Harskamp.

Meer informatie over Eetcafe 't Centrum in Harskamp

Eetcafe 't Centrum is een populaire plek in Harskamp, Nederland. Het café is een gezellig bruin café dat bekend staat om zijn uitgebreide menukaart en vooral om de heerlijke spareribs die in drie smaken te bestellen zijn. Daarnaast kunnen er ook vegetarische gerechten worden besteld. Het café heeft een zonneterras met speeltuin voor kinderen en er is zelfs een verschoonvoorziening met magnetron. Ook is het mogelijk om eten af te halen bij de afhaalbalie. Bij 't Centrum kunnen feesten en partijen worden georganiseerd tot wel 200 personen. Het café is rolstoeltoegankelijk en huisdieren zijn welkom. De openingstijden variëren per dag.

Wil je weten wat Eetcafe 't Centrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafe 't Centrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafe 't Centrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafe 't Centrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Eetcafe 't Centrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafe ’t Centrum

Bezoekers bekeken ook