Eetkamer Lamens

Eetkamer Lamens is een Restaurant gelegen aan Nieuwe Stationsstraat 4 in Ede.

Meer informatie over Eetkamer Lamens in Ede

Bij restaurant Lamens kun je genieten van een proeverij menu bestaande uit 3 of 4 gangen. Het menu bevat een proeverij van voorgerechten, een eigen tussengerecht bij een 4-gangen menu, een proeverij van hoofdgerechten en twee desserts als afsluiting. Het voor- en hoofdgerecht worden gedeeld. De prijs voor een 3-gangen menu is €47,50 per persoon en voor een 4-gangen menu €52,50. Het proeverij menu is alleen beschikbaar op reservering en vanaf 6 personen. Het restaurant is gevestigd aan de Nieuwe Stationsstraat 46 in Ede en is geopend van dinsdag tot zaterdag vanaf 17.00 uur. Je kunt reserveren via 0318-784587 of info@eetkamerlamens.nl.

Wil je weten wat Eetkamer Lamens verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetkamer Lamens of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetkamer Lamens? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetkamer Lamens het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Eetkamer Lamens reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetkamer Lamens

Bezoekers bekeken ook