EK2wielers Ede

EK2wielers Ede is een Fietsenmaker gelegen aan Enkalaan 18 in Ede.

Meer informatie over EK2wielers Ede in Ede

EK Tweewielers is een fietsreparatiewinkel in Ede waar fietsers en bromfietsers terecht kunnen voor alle soorten reparaties en onderhoud. Ze bieden service aan verschillende soorten fietsen, waaronder e-bikes, bakfietsen, racefietsen en stadsfietsen. Daarnaast verkopen ze online fietsen en accessoires. EK Tweewielers heeft meer dan 25 jaar ervaring en biedt een goede prijs/kwaliteitverhouding en hoog serviceniveau. Ze hebben korte doorlooptijden en bieden ook accu-revisie en reparatie & onderhoud van bakfietsen en bromfietsen aan. Klanten kunnen ook terecht voor reparatie en onderhoud van online gekochte fietsen, zoals e-bikes van Stella en Amslod. Binnen de gemeente Ede en een straal van 10 kilometer daaromheen bieden ze een gratis haal- en brengservice en leenfietsen. Klanten worden gevraagd om vooraf een afspraak te maken om teleurstellingen te voorkomen en gebruik te maken van de kosteloze haal- en brengservice.

Wil je weten wat EK2wielers Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van EK2wielers Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij EK2wielers Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je EK2wielers Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar EK2wielers Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. EK2wielers Ede

Bezoekers bekeken ook