Eldad community (kerk)

Eldad community (kerk) is een Kerk gelegen aan Prins Bernhardlaan 30 in Ede.

Meer informatie over Eldad community (kerk) in Ede

Welkom bij Eldad, een gemeenschap waar we elkaar als familie zien en samenleven als geliefde zonen en dochters van de Vader. We hebben elke zondag een bijeenkomst om 10:30 uur in het Marnix College in Ede. Op de 1e zondag hebben we een langere tijd van aanbidding, een korte overdenking en vieren we de Tafel met de Heer. Op de 2e zondag is er een Encounter uurtje, waarin we ons richten op het ontmoeten en ervaren van Jezus. Op de 3e zondag hebben we een kortere tijd van aanbidding, een langere overdenking en worden we geactiveerd door het ministyteam. Op de 4e zondag hebben we een ontmoeting in een communitygroep sfeer, waar we gesprekken hebben over onderwijs, preken, actualiteiten, enz. Op de 5e zondag is de invulling flexibel. Daarnaast hebben we ook community groepen door de week. Voor meer informatie over de bijeenkomsten kunt u hier kijken. Er zijn ook komende activiteiten gepland, zoals bijeenkomsten, maar er is ook informatie te vinden over wat wij geloven, wie we zijn en wat we doen. Het nieuwste bericht gaat over opvoedstress en is gepubliceerd op 28 september 2023. Eerdere berichten zijn ook beschikbaar, evenals informatie over de winkel en hoe u contact met ons kunt opnemen en de zondagsdiensten kunt bijwonen.

Wil je weten wat Eldad community (kerk) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eldad community (kerk) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eldad community (kerk)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eldad community (kerk) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Eldad community (kerk) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eldad community (kerk)

Bezoekers bekeken ook