Estanina Beauty & More

Estanina Beauty & More is een Nagelstudio gelegen aan Cederlaan 15 in Bennekom.

Meer informatie over Estanina Beauty & More in Bennekom

Estanina Beauty & More is een beautysalon waar je terecht kunt voor spray tans en diverse schoonheidsbehandelingen. De salon is ontstaan uit een jarenlange droom en straalt een fijne sfeer uit. Je kunt bij hen op korte termijn een afspraak inplannen op dinsdag, donderdag en zaterdagochtend en in de avonduren of aan het einde van de middag. De medewerkers zijn professioneel geschoold en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van beautybehandelingen. Ze hebben de opleiding All round schoonheidsspecialiste afgerond. Naast de gebruikelijke behandelingen biedt Estanina nu ook featherextensions aan. Deze natuurlijke veren kunnen worden vastgezet aan het eigen haar en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De extensions kunnen worden gewassen en hergebruikt en kosten slechts €6,50 per stuk. Je kunt contact opnemen met Estanina Beauty & More om een afspraak te maken.

Wil je weten wat Estanina Beauty & More verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Estanina Beauty & More of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Estanina Beauty & More? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Estanina Beauty & More het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Estanina Beauty & More reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Estanina Beauty & More

Bezoekers bekeken ook