Estetiek Schoonheidsstudio M.P.K. Weijland

Estetiek Schoonheidsstudio M.P.K. Weijland is een Schoonheidssalon gelegen aan Beatrixplein 15 in Ede.

Meer informatie over Estetiek Schoonheidsstudio M.P.K. Weijland in Ede

Wij bieden verschillende behandelingen aan op het gebied van huidverbetering en anti-aging, huidverzorging en gevoelige huid, en andere behandelingen in samenwerking met Cosmetique Totale. Daarnaast bieden we ook professionele behandelingen zoals de Propeel Glysalac peeling en microdermabrasie. Voor het voorjaar van 2023 hebben we een speciale seizoensbehandeling en make-up trends. Ook hebben we nieuwe producten, waaronder foundations en nachtverzorging. Uiteraard werken we volgens de RIVM-richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygieneprotocol. Onze salon is gevestigd in Ede en we werken uitsluitend op afspraak op maandag, woensdag en donderdag.

Wil je weten wat Estetiek Schoonheidsstudio M.P.K. Weijland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Estetiek Schoonheidsstudio M.P.K. Weijland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Estetiek Schoonheidsstudio M.P.K. Weijland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Estetiek Schoonheidsstudio M.P.K. Weijland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Estetiek Schoonheidsstudio M.P.K. Weijland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Estetiek Schoonheidsstudio M.P.K. Weijland

Bezoekers bekeken ook