Etric Hardloop- en volleybalclub Ede

Etric Hardloop- en volleybalclub Ede is een Vereniging of organisatie gelegen aan Marshalldreef 28 in Ede.

Meer informatie over Etric Hardloop- en volleybalclub Ede in Ede

Etric is een recreatieve omnisportvereniging in Ede waar hardlopen en volleybal worden aangeboden. De club staat bekend om zijn vriendelijke en gezellige sfeer, maar er is ook competitie en prestatiedrang aanwezig. Het samen sporten op verschillende niveaus is kenmerkend voor Etric. Voor meer informatie over de hardloop- en volleybalclub en de verschillende afdelingen kan men terecht op de website. Er is altijd de mogelijkheid om een proefles te volgen om de trainingen en de sfeer bij Etric zelf te ervaren. De club heeft ook een volleybalafdeling en er zijn handige links beschikbaar op de website. Voor vragen over het lidmaatschap kan er contact worden opgenomen met de club.

Wil je weten wat Etric Hardloop- en volleybalclub Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Etric Hardloop- en volleybalclub Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Etric Hardloop- en volleybalclub Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Etric Hardloop- en volleybalclub Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Etric Hardloop- en volleybalclub Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Etric Hardloop- en volleybalclub Ede

Bezoekers bekeken ook