Eukies Nagels

Eukies Nagels is een Nagelstudio gelegen aan Meentweg 2 in Bennekom.

Meer informatie over Eukies Nagels in Bennekom

Welkom bij Eukies Nagels, de nagelsalon van Elisa Braafhart. Elisa is al sinds september 2017 werkzaam als nagelstyliste en heeft een salon aan huis in Bennekom. Ze werkt met de producten van Urban Nails en heeft meer dan 200 kleuren gelpolish in haar collectie. Ze biedt verschillende behandelingen aan, zoals het verlengen van natuurlijke nagels met behulp van sjablonen en Next Gel, en het verstevigen van natuurlijke nagels met Next Gel. Daarnaast biedt ze ook gelpolishbehandelingen aan voor langdurig mooie nagels. Hygiëne is erg belangrijk in haar salon en ze gebruikt voor iedere klant eigen vijlen en reinigt alle materialen zorgvuldig. Verder verkoopt ze verzorgingsproducten van het merk Famous Names en volgt ze regelmatig trainingen om haar vaardigheden te verbeteren. Ze heet je graag welkom in haar nagelsalon.

Wil je weten wat Eukies Nagels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eukies Nagels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eukies Nagels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eukies Nagels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Eukies Nagels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eukies Nagels

Bezoekers bekeken ook