EVCS

EVCS is een IT-consultancy gelegen aan Lutulistate 41 in Ede.

Meer informatie over EVCS in Ede

Eddy Vos Consultancy Services (EVCS) is een ICT freelancer die gespecialiseerd is in het bouwen van oplossingen in Java. Hij biedt verschillende diensten aan, zoals het oplossen van architectuur vraagstukken, ontwerp, bouw, code kwaliteit check en consultancy werkzaamheden. Voordat hij aan de slag gaat, heeft hij een oriënterend gesprek om uw wensen en ideeën te bespreken. Na dit gesprek maakt hij een offerte met daarin de afgesproken werkzaamheden. Als beide partijen akkoord gaan, kan hij beginnen met de werkzaamheden. Eddy heeft de afgelopen jaren aan verschillende projecten gewerkt, zoals KomyUnity (een mobiele call center rooster oplossing), Genesys RTS (real time statistieken opvragen) en Kapsalon RE:M!X Hair (nieuwbouw en hosting van een responsive website). Hij heeft ook verschillende vaardigheden en ervaring met diverse platforms, middleware, servers, frameworks en tooling. Als u meer wilt weten, kunt u contact opnemen met Eddy Vos Consultancy Services.

Wil je weten wat EVCS verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van EVCS of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij EVCS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je EVCS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar EVCS reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. EVCS

Bezoekers bekeken ook