Evedo

Evedo is een Fietsenwinkel gelegen aan Munnikeweg 4 in Ederveen.

Meer informatie over Evedo in Ederveen

Rijwielhandel Evedo is een vertrouwde fietsenwinkel in Ederveen met meer dan 30 jaar ervaring. Ze hebben een showroom vol tweewielers voor jong en oud, zowel nieuwe als tweedehands modellen. Het is mogelijk om uw oude fiets in te ruilen voor een model met meer versnellingen. Daarnaast bieden ze ook fietsverzekeringen aan. Voor reparatie en onderhoud van uw fiets kunt u ook terecht bij Rijwielhandel Evedo. Ze repareren uw fiets met zorg en bespreken vooraf de kosten met u. De winkel is goed bereikbaar vanuit omliggende plaatsen zoals Renswoude, Lunteren, Scherpenzeel, Veenendaal en Ede. De winkel is 6 dagen per week geopend en er is altijd persoonlijk contact met de klanten. Vader en zoon Evers hebben met passie een fietsenwinkel opgebouwd waar klanten vertrouwd zijn en waar goede koffie klaarstaat.

Wil je weten wat Evedo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Evedo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Evedo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Evedo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Evedo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Evedo

Bezoekers bekeken ook