Exact Chaletbouw

Exact Chaletbouw is een Bouwbedrijf gelegen aan Broekweg 2 in Harskamp.

Meer informatie over Exact Chaletbouw in Harskamp

Exact Bouwen biedt exclusieve maatwerk mantelzorgwoningen en chalets aan die voldoen aan uw specifieke behoeften. U kunt uw energiezuinige mantelzorgwoning of chalet zelf samenstellen en ontvangt een vrijblijvende offerte op maat. Het model, de afmeting, indeling en uitvoering worden in overleg met u bepaald. De woningen zijn voorzien van energiebesparende installaties zoals boilers, zonnepanelen, warmtepompen, vloerverwarming en triple glas. Na oplevering wordt er aandacht besteed aan vloer-, wand- en dakisolatie, zodat u comfortabel en duurzaam kunt wonen. Neem vrijblijvend contact op om uw bouwplan te bespreken en maak een afspraak op locatie om de mogelijkheden te bekijken. Exact Bouwen heeft ervaring sinds 1993 en staat klaar om uw wensen te bespreken.

Wil je weten wat Exact Chaletbouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Exact Chaletbouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Exact Chaletbouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Exact Chaletbouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Exact Chaletbouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Exact Chaletbouw

Bezoekers bekeken ook