Experience Fitness Boutique

Experience Fitness Boutique is een Personal trainer gelegen aan Groenendaal 3 in Ede.

Meer informatie over Experience Fitness Boutique in Ede

Bij Experience Fitness Boutique kun je persoonlijk voedingsadvies krijgen en de juiste groepstrainingen volgen om jouw ideale levensstijl te bereiken. Er zijn drie verschillende pakketten beschikbaar, zodat je een aanpak kunt kiezen die past bij jouw levenspatroon en budget. Het kiezen van het juiste pakket hangt af van de tijd die je per week hebt en natuurlijk je budget, maar ook van de intensiteit die past bij jouw fitnessdoelen. Ilja en Patrick zijn degene die je kunnen helpen om het maximale uit jezelf te halen en je doelen te bereiken. Ilja is doelgericht en in staat om daadwerkelijk een verandering teweeg te brengen. Haar prettige manier van werken en coachen zorgt voor haalbare doelen en uiteindelijk succes, aldus Laura Christ.

Wil je weten wat Experience Fitness Boutique verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Experience Fitness Boutique of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Experience Fitness Boutique? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Experience Fitness Boutique het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Experience Fitness Boutique reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Experience Fitness Boutique

Bezoekers bekeken ook