Extenso

Extenso is een Schoonheidssalon gelegen aan Myrdalstate 4 in Ede.

Meer informatie over Extenso in Ede

Extenso is een Nederlands merk voor huidverzorging dat zich richt op huidverbetering. Het merk staat bekend om zijn eerlijke en no-nonsense aanpak. De producten van Extenso zijn duurzaam en veganistisch, gemaakt van hoogwaardige werkstoffen en natuurlijke ingrediënten afkomstig van planten, kruiden en bloemen. Het merk hecht veel waarde aan respect voor de natuur en het milieu, en de producten zijn vrij van omverpakkingen, microplastics, parabenen, minerale oliën en overbodige geur- en kleurstoffen. Extenso benadrukt ook het belang van persoonlijk en professioneel advies voor de huid. Iedere huid is uniek en verdient de aandacht van een professional. Daarom moedigt Extenso aan om een afspraak te maken bij een Extenso eXpert voor een persoonlijk en deskundig huidadvies.

Wil je weten wat Extenso verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Extenso of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Extenso? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Extenso het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Extenso reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Extenso

Bezoekers bekeken ook