Fanny's Beautysalon Ede

Fanny's Beautysalon Ede is een Schoonheidssalon gelegen aan Miltonstate 11 in Ede.

Meer informatie over Fanny's Beautysalon Ede in Ede

Even tijd nemen voor onszelf, dat schiet er wel eens bij in. Toch is het nodig om even rust te nemen en onszelf te verzorgen. Een bezoek aan de schoonheidsspecialist biedt deze rust en verzorging tegelijk. Deze schoonheidsspecialiste is gespecialiseerd in diverse gezichtsbehandelingen, epileren, verven en harsen. Haar uitgangspunt is ontspanning en goede huidverzorging. Ze biedt al ruim 20 jaar verschillende mogelijkheden om te ontspannen en tot rust te komen. In haar salon werkt ze met het merk DECLARÉ en biedt ze ook huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik. De openingstijden zijn zowel overdag als 's avonds. Ze benadrukt dat onze huid de beste verzorging verdient en hoopt ons te mogen begroeten in haar beautysalon.

Wil je weten wat Fanny's Beautysalon Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fanny's Beautysalon Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fanny's Beautysalon Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fanny's Beautysalon Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Fanny's Beautysalon Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fanny’s Beautysalon Ede

Bezoekers bekeken ook