FC Jeugd Ede

FC Jeugd Ede is een Voetbalclub gelegen aan Sportparkweg 12 in Ede.

Meer informatie over FC Jeugd Ede in Ede

Op de website van voetbalclub FC Jeugd vind je allerlei informatie over de club. Je kunt er terecht voor actuele zaken over wedstrijden en trainingen, maar ook voor achtergrondinformatie. Daarnaast kun je op de website de volgende wedstrijd bekijken en zijn er vacatures te vinden. Er is ook meer nieuws te lezen en je kunt bijdragen aan crowdfunding. Daarnaast is er de Voetbalassist App en zijn er wedstrijdverslagen te lezen. De club bestaat sinds 1990 en heeft 250 leden, verdeeld over 12 teams in de 4e Klasse. Op de website zijn ook populaire links te vinden en kun je contact opnemen met de club. Je kunt FC Jeugd ook volgen op social media.

Wil je weten wat FC Jeugd Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FC Jeugd Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FC Jeugd Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FC Jeugd Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar FC Jeugd Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FC Jeugd Ede

Bezoekers bekeken ook