Fiets en Verhuur Ede

Fiets en Verhuur Ede is een Fietsverhuur gelegen aan Telefoonweg 11 in Ede.

Meer informatie over Fiets en Verhuur Ede in Ede

Fiets en Verhuur Ede heeft verschillende locaties waar je een fiets kunt huren. Je kunt kiezen uit de winkel in Ede zelf, de bezorgservice, het servicepunt in Oosterbeek bij Freek's Fietsenmakerij, het servicepunt in Ede bij Parkhotel de Bosrand, het servicepunt in Wageningen bij Hotel Nol in't Bosch, het servicepunt in Wageningen bij het WICC hotel, het servicepunt in Bennekom bij Nivonhuis de Bosbeek, en het servicepunt in Renkum bij Renkums Beekdal. Van 1 mei 2023 tot en met 30 oktober 2023 zijn ze allemaal 7 dagen per week geopend. De openingstijden zijn van maandag tot en met zondag van 10:00 tot 17:00 uur. Reserveringen kunnen worden opgehaald tussen 10:00 en 13:00 uur en moeten voor 17:00 uur worden ingeleverd. Als je telefonisch contact wilt opnemen, kun je het beste eerst de veelgestelde vragen raadplegen. Als je vraag er niet tussen staat, kun je je vraag stellen via het contactformulier of per e-mail. Ze streven ernaar om e-mails binnen 24 uur te beantwoorden. De winkel in Ede is geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Fiets en Verhuur Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fiets en Verhuur Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fiets en Verhuur Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fiets en Verhuur Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Fiets en Verhuur Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fiets en Verhuur Ede

Bezoekers bekeken ook