Fietsservice De Valk

Fietsservice De Valk is een Fietsenwinkel gelegen aan Hoge Valkseweg 26 in Lunteren.

Meer informatie over Fietsservice De Valk in Lunteren

Fietsservice De Valk is een fietsenwinkel met meer dan 35 jaar ervaring in de fietsenbranche. Ze verkopen alle modellen Cortina, Huyser en VanDijck fietsen en bieden ook reparatie en onderhoud aan racefietsen, ATB, toer- en stadsfietsen. De winkel is twee avonden per week geopend voor reparaties en onderhoud. Ze helpen ook graag met de reparatie van e-bikes en stadsfietsen en bieden een haal- en brengservice aan. Daarnaast bieden ze advies over zadels, fietsafstelling, bandenreparatie, fietsmotor onderhoud, ketting- en beltdrive vervanging, remmenonderhoud, fietssloten, fietstassen, fietsnavigatie en accu-onderhoud. In de showroom zijn fietsen op voorraad en beschikbaar in verschillende maten. Cortina fietsen zijn geschikt voor het hele gezin en VanDijck maakt hoogwaardige elektrische fietsen. Huyser Fietsen biedt betaalbare e-bikes van topkwaliteit. De winkel werkt samen met ENRA voor fietsverzekeringen. Klanten zijn tevreden over de service van Fietsservice De Valk. De winkel is gevestigd aan de Hoge Valkseweg 26 in Lunteren en de openingstijden variëren per dag.

Wil je weten wat Fietsservice De Valk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fietsservice De Valk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fietsservice De Valk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fietsservice De Valk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Fietsservice De Valk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fietsservice De Valk

Bezoekers bekeken ook