Fit & Perform Personal Training Ede

Fit & Perform Personal Training Ede is een Personal trainer gelegen aan Sportparkweg 20 in Ede.

Meer informatie over Fit & Perform Personal Training Ede in Ede

Bij Fit & Perform Personal training in Ede kun je de eerste stap zetten naar het bereiken van jouw persoonlijke doelen met behulp van personal training. De benadering van Fit & Perform is gericht op het helpen van klanten om de gezondste en sterkste versie van zichzelf te worden, ongeacht hun gewicht, leeftijd of kledingmaat. Daarnaast wordt er veel waarde gehecht aan het genieten van het proces, zodat een gezonde levensstijl wordt bereikt. Een personal trainer kan ondersteuning bieden bij het behalen van fitness- en gewichtsverliesdoelen. Het sporten met een personal trainer levert meestal meer resultaat op dan wanneer mensen zelfstandig trainen. Daarnaast biedt Fit & Perform educatie over alle aspecten van gezondheid, fitness en lichaamsbeweging. Een personal trainer kan ook helpen bij het motiveren en vasthouden aan fitnessdoelen, evenals het demonstreren van de juiste techniek en houding tijdens het sporten. Fit & Perform biedt verschillende diensten aan, zoals personal training, groepstraining, duo training, bedrijfsfitness en sportprestaties. Maurits Brethouwer is de trainer van Fit & Perform en heeft bijna 10 jaar ervaring met verschillende doelgroepen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen hun doelen te bereiken. Er zijn ook positieve reviews van klanten te vinden over Maurits en zijn trainingen. Het bezoekadres van Fit & Perform is op afspraak bij Atletiekvereniging Climax in Ede. Je kunt contact opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Fit & Perform Personal Training Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fit & Perform Personal Training Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fit & Perform Personal Training Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fit & Perform Personal Training Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Fit & Perform Personal Training Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fit & Perform Personal Training Ede

Bezoekers bekeken ook