fit20 Ede

fit20 Ede is een Personal trainer gelegen aan Ericalaan 10 in Ede.

Meer informatie over fit20 Ede in Ede

Bij fit20 Ede kun je wekelijkse gezondheidstrainingen volgen. Deze personal training duurt 20 minuten en je krijgt persoonlijke begeleiding. Er zijn maximaal drie personen in de trainingsruimte en je kunt gewoon trainen in je dagelijkse kleding, omdat je niet transpireert. Hierdoor zijn er geen kleedruimtes of douches aanwezig, maar wel een optimaal binnenklimaat. Marion vertelt dat ze sterker is geworden en geen spierpijn of pijn meer heeft in haar onderrug. Ze is zelfs gestopt met bloeddrukverlagers omdat haar bloeddruk naar normale waarden is gezakt. Michiel, een arts, doet ook aan fit20 en vindt het prettig dat hij direct na zijn werk kan trainen, zonder te hoeven omkleden en te zweten. Hij ervaart het als een enorme winst. Er zijn meer dan 17.000 klanten bij fit20 en er zijn meer dan 100 studio's in Nederland. De succesformule van fit20 begon in Nederland in 2009 en heeft inmiddels ook studio's in andere landen.

Wil je weten wat fit20 Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van fit20 Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij fit20 Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je fit20 Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar fit20 Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. fit20 Ede

Bezoekers bekeken ook