Foclar B.V.

Foclar B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Bennekomseweg 41 in Ede.

Meer informatie over Foclar B.V. in Ede

Door wetshandhaving in staat te stellen bruikbare informatie te verkrijgen uit digitale beelden Door wetenschappelijke methoden te vertalen naar intuïtieve softwaretoepassingen, bieden wij wetshandhaving over de hele wereld de tools om effectief intelligentie te extraheren en een zaak op te bouwen op basis van digitale beelden en video's. Met meer dan 25 jaar ervaring in softwareontwikkeling voor forensisch onderzoek, wordt onze software wereldwijd gebruikt in forensisch onderzoek en wetshandhaving. Het ontwerp is gestroomlijnd, intuïtief in gebruik en er is sprake van responsieve communicatie. Onze software is praktijkgericht en wetenschappelijk onderbouwd. Ben je er zeker van dat je het maximale haalt uit je beeldmateriaal op een effectieve manier?

Wil je weten wat Foclar B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Foclar B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Foclar B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Foclar B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Foclar B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Foclar B.V.

Bezoekers bekeken ook