FoodResult

FoodResult is een Marketingconsultant gelegen aan Catharinadaal 37 in Ede.

Meer informatie over FoodResult in Ede

FoodResult is een advies- en interimbureau dat zich richt op strategische, commerciële en organisatorische verbetering in de foodsector. Ze werken voornamelijk met familiebedrijven, van boer tot bakker en van keukentafel tot internationale boardroom. De expertise en adviezen van FoodResult zijn gebaseerd op praktische ervaring, marktfeiten en wetenschappelijke kennis. Ze combineren strategische expertise met inspirerende kennis om een onderscheidende koers te bouwen die bij de ondernemers past. Daarnaast helpen ze bij het verbeteren van de marktpositie, het ontwikkelen van marketingstrategieën en het versterken van organisaties en leiderschap. FoodResult biedt op maat gemaakte oplossingen, variërend van advies en interim management tot workshops en assessments. Ze hebben ervaring met verschillende opdrachtgevers in de foodsector, van MKB-bedrijven tot multinationals, en hebben expertise in alle schakels van de foodketen. Hanno Spanninga, de oprichter van FoodResult, heeft meer dan 30 jaar ervaring in de foodsector en begrijpt de specifieke uitdagingen van familiebedrijven. Hij biedt advies en ondersteuning op maat en is beschikbaar voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wil je weten wat FoodResult verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FoodResult of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FoodResult? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FoodResult het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar FoodResult reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FoodResult

Bezoekers bekeken ook