Formosa

Formosa is een Schoonheidssalon gelegen aan Willem Pijperlaan 10 in Ede.

Meer informatie over Formosa in Ede

Onze schoonheidssalon in Ede biedt diverse schoonheidsbehandelingen, zoals gezichtsbehandelingen, huidverbetering, wimperextensions, manicure en microblading. We zijn gevestigd op Willem Pijperlaan 10 en zorgen altijd voor persoonlijke aandacht in onze gezellige salon. Daarnaast zijn we op zoek naar nieuw personeel en kun je bij ons een cadeaubon bestellen. Verder vind je in het laatste nieuws tips voor goede nazorg bij permanente make-up en extra voorzorgsmaatregelen vanwege het coronavirus. Ook hebben we tevreden klanten die maandelijks bij ons komen voor gezichtsbehandelingen, massages en nagels, en positieve reviews hebben achtergelaten. Tot slot kun je ons volgen op social media en je inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Wil je weten wat Formosa verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Formosa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Formosa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Formosa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Formosa reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Formosa

Bezoekers bekeken ook