Fotografie-Anna

Fotografie-Anna is een Fotograaf gelegen aan Bereklauw 83 in Bennekom.

Meer informatie over Fotografie-Anna in Bennekom

Anna is al vele jaren actief bezig met fotografie en heeft onlangs een extra opleiding als beroepsfotograaf afgerond. Haar doel is om betaalbare reportages aan te bieden, zodat iedereen mooie foto's kan krijgen van belangrijke momenten in het leven. Hoewel ze verschillende onderwerpen fotografeert, ligt haar voorkeur bij bruidsreportages, zwangerschapsfotografie, geboortefotografie en newbornfotografie. Ze heeft al veel ervaring opgedaan met het fotograferen van bruiloften en werkt altijd met een tweede fotograaf om geen moment te missen. Anna neemt ruimschoots de tijd voor haar shoots en haar fotografie stijl kenmerkt zich door het gebruik van een kleine scherptediepte en het fotograferen van details en close-ups. Ze maakt gebruik van een Canon digitale spiegelreflexcamera en verschillende objectieven. Naast haar werk als fotografe, werkt Anna ook als secretaresse op de afdeling Spoed Eisende Hulp van een ziekenhuis. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen via het contactformulier.

Wil je weten wat Fotografie-Anna verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fotografie-Anna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fotografie-Anna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fotografie-Anna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Fotografie-Anna reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fotografie-Anna

Bezoekers bekeken ook