FRANK Bouwbedrijf

FRANK Bouwbedrijf is een Bouwbedrijf gelegen aan Dunantlaan 12A in Bennekom.

Meer informatie over FRANK Bouwbedrijf in Bennekom

Frank Bouwbedrijf uit Bennekom is gespecialiseerd in exclusief bouwen op maat. Ze bieden vakmanschap tot op de millimeter voor nieuwbouw, verbouw en onderhoud. Naast het bouwen zelf vinden ze prettig contact, duidelijke planningen, heldere overzichten en efficiency ook erg belangrijk. Ze streven ernaar om het eindresultaat perfect af te stemmen op de wensen en visie van de klant. Of het nu gaat om een enkel element of een compleet nieuwbouwhuis, Frank bouwt het precies zoals u het wilt. Ze hebben ervaring in alle aspecten van bouw en onderhoud en werken samen met de beste vakmannen binnen hun vakgebied. Frank Bouwbedrijf blinkt uit in perfectie, levert handgemaakt vakwerk en biedt flexibiliteit en verantwoordelijkheid. Ze hanteren duidelijke afspraken en zorgen voor heldere communicatie. Frank van der Vliet, de eigenaar van het bedrijf, is een vakman met 15 jaar ervaring en een vast netwerk van specialisten. Hij staat garant voor kwalitatief hoogstaand werk. U kunt vrijblijvend contact opnemen om uw wensen en ontwerpen te bespreken en samen te kijken naar de mogelijkheden voor uw droomproject.

Wil je weten wat FRANK Bouwbedrijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FRANK Bouwbedrijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FRANK Bouwbedrijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FRANK Bouwbedrijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar FRANK Bouwbedrijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FRANK Bouwbedrijf

Bezoekers bekeken ook