Friends On Ice Ede

Friends On Ice Ede is een Schaatsbaan gelegen aan Raadhuisplein 1 in Ede.

Meer informatie over Friends On Ice Ede in Ede

Stichting Friends on Ice opent op zaterdag 9 december weer een prachtige overdekte kunstijsbaan van 600 m2 in het centrum van Ede. De ijsbaan blijft geopend tot en met zaterdag 20 januari 2024. Naast schaatsen kunnen bezoekers ook terecht in Café De Scheve Schaats voor warme choco en winterse lekkernijen. Basisscholen in Ede en de regio kunnen gratis komen schaatsen vanaf maandag 12 december. Er zijn 4 blokken van een uur beschikbaar per dag. Op maandagavond is het curlingavond, waar Edese bedrijven de strijd met elkaar aangaan. Tijdens de competitie kan er ook geschaatst worden. De entree voor 1 uur schaatsen kost €4,50 en er is geen reservering nodig. Het huren van schaatsen kost €4,00, glij-ijzertjes €4,00 en schaatshulp Bobby €3,00. Er worden ook verschillende evenementen georganiseerd, zoals Bingo on Ice en het Lichtfestival. Voor groepen zijn er arrangementen beschikbaar en er zijn lokale cateraars die heerlijke gerechten serveren. De ijsbaan is geopend van maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 21:00, op vrijdag en zaterdag van 09:00 tot 22:00 en op zondag van 12:00 tot 17:00.

Wil je weten wat Friends On Ice Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Friends On Ice Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Friends On Ice Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Friends On Ice Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Friends On Ice Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Friends On Ice Ede

Bezoekers bekeken ook