Fusion Dome fun & food center

Fusion Dome fun & food center is een Restaurant gelegen aan Vening Meineszstraat 4 in Ede.

Meer informatie over Fusion Dome fun & food center in Ede

Bij Fusion Dome Ede kunt u de tijd van uw leven beleven in het leukste activiteitencentrum van Ede. Ze bieden een breed scala aan enerverende activiteiten, zoals bowlen, lasergamen, poolen en mini-golf, evenals het indoor speelparadijs Monkey Town. Tussen de activiteiten door kunt u genieten van een hapje en een drankje in hun verschillende horecagelegenheden, zoals het Grand Café Lounge of het sportcafé. Bovendien kunt u in het activiteitencentrum genieten van wokgerechten en pannenkoeken in hun all-in restaurant. Het centrum is ideaal voor allerlei soorten uitjes en biedt ook mogelijkheden voor gezellig samenzijn met vrienden. U kunt contact opnemen met Fusion Dome voor meer informatie of een offerte voor een samengesteld programma. De deuren van het activiteitencentrum staan altijd open voor de leukste uitjes.

Wil je weten wat Fusion Dome fun & food center verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fusion Dome fun & food center of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fusion Dome fun & food center? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fusion Dome fun & food center het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Fusion Dome fun & food center reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fusion Dome fun & food center

Bezoekers bekeken ook