Ganbei

Ganbei is een Aziatisch restaurant gelegen aan Nieuwe Stationsstraat 20 in Ede.

Meer informatie over Ganbei in Ede

Ervaar de smaak van Azië bij Restaurant Ganbei in Ede. Met ons uitgebreide menu bieden we heerlijke gerechten uit de Aziatische keuken. Bij Ganbei staat gastvrijheid, service, cultuur en kunst centraal. Reserveer een tafel en laat onze chef-koks u verrassen met hun specialiteiten. Ook is het mogelijk om online te bestellen en thuis te genieten van onze gerechten. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail en bezoek ons op het adres Nieuwe Stationsstraat 20, 6711 AG Ede. We zijn geopend van maandag tot en met zondag van 12:00 tot 22:00 uur. Kom langs en proef de ware smaak van Azië bij Ganbei.

Wil je weten wat Ganbei verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ganbei of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ganbei? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ganbei het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Ganbei reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ganbei

Bezoekers bekeken ook