Gangnam Koreaanse BBQ

Gangnam Koreaanse BBQ is een Koreaans barbecuerestaurant gelegen aan Edeseweg 19 in Bennekom.

Meer informatie over Gangnam Koreaanse BBQ in Bennekom

Bij Gangnam Bennekom, het eerste restaurant in Gelderland met Koreaanse BBQ's in de tafel, kunt u genieten van een verscheidenheid aan gerechten. U kunt kiezen uit Koreaanse barbecue, Aziatische tapas en Chinees-Indische gerechten. Het restaurant biedt een herfstmenu aan, dat geldig is van 21 september tot en met 20 december 2023. Daarnaast kunt u ook kennismaken met de Koreaanse barbecue, waarbij u zelf de maaltijd bereidt aan tafel. Het restaurant serveert ook diverse Aziatische dranken, zoals Chinees bier, Koreaanse rijstwijn, saké en Soju. Als cadeau-idee kunt u een Gangnam dinerbon geven, die zowel in het restaurant als voor afhaal bestellingen geldig is. Een van de gerechten op het menu is de Eend Donburi, een rijstschotel met gegrilde Peking eend, komkommer, wortel, ei en pittige teriyakisaus voor €15,95.

Wil je weten wat Gangnam Koreaanse BBQ verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gangnam Koreaanse BBQ of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gangnam Koreaanse BBQ? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gangnam Koreaanse BBQ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Gangnam Koreaanse BBQ reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gangnam Koreaanse BBQ

Bezoekers bekeken ook