Gea Medisch pedicure en schoonheidsspecialiste

Gea Medisch pedicure en schoonheidsspecialiste is een Nagelstudio gelegen aan Krommesteeg 9 in Ede.

Meer informatie over Gea Medisch pedicure en schoonheidsspecialiste in Ede

Gea Veenvliet is een gediplomeerde schoonheidsspecialiste en pedicure die sinds 2003 haar eigen salon aan huis heeft. Ze heet iedereen welkom op haar website en vertelt dat ze graag behandelingen aanbiedt in een gezellige en ontspannen sfeer. Gea biedt verschillende behandelingen aan, zoals gezichtsbehandelingen, massages en pedicures. Alle behandelingen zijn op afspraak, dus je kunt gerust bellen als je vragen hebt of een afspraak wilt maken. Het bericht is gerealiseerd door www.boekhoutcomputerservice.nl.

Wil je weten wat Gea Medisch pedicure en schoonheidsspecialiste verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gea Medisch pedicure en schoonheidsspecialiste of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gea Medisch pedicure en schoonheidsspecialiste? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gea Medisch pedicure en schoonheidsspecialiste het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Gea Medisch pedicure en schoonheidsspecialiste reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gea Medisch pedicure en schoonheidsspecialiste

Bezoekers bekeken ook