GeoCat B.V. - Government Geographic Data Publishing

GeoCat B.V. - Government Geographic Data Publishing is een Softwarebedrijf gelegen aan Veenderweg 13 in Bennekom.

Meer informatie over GeoCat B.V. - Government Geographic Data Publishing in Bennekom

GeoCat biedt geavanceerde software en diensten aan die het publiceren van georuimtelijke gegevens op internet gemakkelijker en efficiënter maken. Ze zijn actief in de snelgroeiende markt van Spatial Data Infrastructures (SDI) en georuimtelijk geactiveerde technologieën. Ze bieden onder andere GeoNetwork Enterprise, een oplossing die informatie relevant, van hoge kwaliteit, up-to-date en historisch relevant maakt en waarmee je deze informatie kunt delen. Daarnaast bieden ze ook GeoServer Enterprise, een oplossing voor het publiceren van ruimtelijke informatie met behulp van internationale en industriestandaarden. Andere producten zijn onder andere GeoCat Bridge, een extensie voor het delen van georuimtelijke gegevens op internet, en GeoCat Live, een gehoste oplossing voor het opslaan, beschrijven, ontdekken en publiceren van gegevens. Ze bieden ook ontwikkeling, implementatie en adviesdiensten op het gebied van Spatial Data Infrastructures.

Wil je weten wat GeoCat B.V. - Government Geographic Data Publishing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GeoCat B.V. - Government Geographic Data Publishing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GeoCat B.V. - Government Geographic Data Publishing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GeoCat B.V. - Government Geographic Data Publishing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar GeoCat B.V. - Government Geographic Data Publishing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GeoCat B.V. – Government Geographic Data Publishing

Bezoekers bekeken ook