Gereformeerde Gemeente De Valk-Wekerom

Gereformeerde Gemeente De Valk-Wekerom is een Kerk gelegen aan Hoge Valkseweg 4 in Wekerom.

Meer informatie over Gereformeerde Gemeente De Valk-Wekerom in Wekerom

De Eben-Haëzerkerk in Wekerom is een gereformeerde gemeente met 354 bezoekers. De reguliere kerktijden zijn op zondag om 9:30, 15:00 en 19:00. Daarnaast zijn er ook verschillende speciale diensten, zoals een bijbellezing op 25 oktober, een dankdag op 1 november en een huwelijksbevestiging op 3 november. Verder zijn er ook reguliere diensten op 5, 12, 19 november en 3 en 10 december. Er is ook de mogelijkheid om de kerktijden automatisch in uw agenda te plaatsen en om ze op uw eigen website te plaatsen. De contactpersonen van de kerk zijn de scriba A Waaijenberg en de koster.

Wil je weten wat Gereformeerde Gemeente De Valk-Wekerom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Gemeente De Valk-Wekerom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Gemeente De Valk-Wekerom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Gemeente De Valk-Wekerom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Gereformeerde Gemeente De Valk-Wekerom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Gemeente De Valk-Wekerom

Bezoekers bekeken ook