Gereformeerde Gemeente Ede

Gereformeerde Gemeente Ede is een Kerk gelegen aan Jan Th. Tooroplaan 60 in Ede.

Meer informatie over Gereformeerde Gemeente Ede in Ede

Er is helaas een probleem opgetreden met het vinden van de pagina die je zocht. Het lijkt erop dat er niets op deze locatie is gevonden. Misschien kun je het proberen met een zoekopdracht? Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met de scriba, B.J. Jelier, via het telefoonnummer 0318 - 507 735 of via e-mail. Ook kun je contact opnemen met de koster, H. van Dijk, via het telefoonnummer 0318 - 633 830 of via e-mail. De kerk bevindt zich op de Lunterseweg 256, 6718 WB Ede en is te bereiken op het telefoonnummer 0318 - 701 144.

Wil je weten wat Gereformeerde Gemeente Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Gemeente Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Gemeente Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Gemeente Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Gereformeerde Gemeente Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Gemeente Ede

Bezoekers bekeken ook