Gereformeerde Gemeente in Nederland

Gereformeerde Gemeente in Nederland is een Kerk gelegen aan Hoofdweg 187 in Ederveen.

Meer informatie over Gereformeerde Gemeente in Nederland in Ederveen

De Gereformeerde Gemeenten in Nederland, ook wel bekend als de Ger. Gem. in Ned., bestaan uit 49 gemeenten, inclusief één gemeente in Pretoria, Zuid-Afrika. Het kerkverband heeft ook 8 predikanten en 17 actieve deputaatschappen. Het Kerkelijk Bureau is gevestigd in Opheusden, op Burg. Lodderstraat 41. Voor contact kunt u bellen naar 0488-72 70 60 of een e-mail sturen naar kb@ggin.info.

Wil je weten wat Gereformeerde Gemeente in Nederland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Gemeente in Nederland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Gemeente in Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Gemeente in Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Gereformeerde Gemeente in Nederland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Gemeente in Nederland

Bezoekers bekeken ook